WestfriesPlezier
Home Bestuur Repetities Agenda Contact Fotogalerij

© Designed by P.H.M.Koster

Ons eerste lustrum
Na weken van voorbereiding was het eindelijk ons 5 jarig lustrumfeest. Het was toevallig ook nog vrijdag de 13e, oeps, maar dit was echter wel een uitdaging voor ons. We zagen het dus helemaal zitten deze dag! Het was prachtig weer. We hadden besloten om dit te vieren bij Camping “De Gouwe Stek” in de “Konkelboet”.
Om 3 uur zouden de leden aanwezig zijn. We verwelkomde ze met koffie, thee en heerlijke appeltaart met slagroom. Na een uurtje bijgepraat te hebben werd de groep eerst geïnformeerd over het ontstaan van, en de geneeskundige krachten van het blote voetenpad. Na deze uitleg ging de groep van de wandeling met een begeleider mee. Het was heel leuk, behalve degene met de poezelige voetjes vonden het minder.
De fietstocht ging naar Enkhuizen, door naar de Weelen en via het Keetje weer terug naar het Honk. Hier zaten nog enige mensen die achtergebleven waren, en de voorkeur gaven aan lekker chillen.

Toen alle leden weer binnen waren gingen we verder en onder het genot van wijn, bier en andere dranken, werd de BBQ in gereedheid gebracht. De salades en stokbrood werden neergezet, en al gauw kwamen de heerlijke geuren ons tegemoet. De BBQ was in goede handen en perfect geregeld.

Onze accordeonist speelde gezellige liedjes en er werd heerlijk gegeten, gedronken en gedanst.

Maar zoals altijd is het einde altijd te vroeg. De voorzitter nam de gelegenheid om de activiteitencommissie te bedanken voor de inzet van het organiseren van dit gezellige feest en zette ons in het zonnetje met een mooie bos bloemen.

Er werd nog afscheidskoffie en thee ingeschonken.

We kunnen terug kijken op een mooi en gezellig feest!

De activiteitencommissie: Ada, Vera, Rika en Lia